Договір публічної оферти

 

Цей Договір публічної оферти є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором, покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару і за невиконання умов даного договору.

 

Цей текст є угодою між інтернет-магазином «Happy GaGa», іменованим надалі "інтернет-магазин" та/або "сайт" , і будь-якою юридичною або фізичною особою, користувачем послуг інтернет-магазину, яка надалі іменується "Покупець" і визначає умови придбання товарів через сайт інтернет-магазину.

 

Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом "усної угоди" і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

 

1. Загальні положення

1.1. Цей договір є публічною офертою ( відповідно до ст.ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин .

1.2. У відповідності до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безсуперечним прийняттям умов публічного договору (акцепт), тобто публічної оферти інтернет-магазину є факт оформлення замовлення натисканням на посилання "Оформити замовлення" «ОПЛАТИТИ» в кошику та оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди.

1.3. Публічна оферта також є прийнятою (акцептованою Покупцем) при реєстрації Покупця на сайті інтернет-магазину. Зареєструвавшись на сайті інтернет-магазину «Happy GaGa», самостійно вибравши ЛОГІН та ПАРОЛЬ доступу до інтернет-магазину (сайту), Покупець тим самим підтверджує, що він ознайомився та згоден з умовами роботи інтернет-магазину (сайту) та Покупець ознайомився та згоден з:

- умовами цього публічного договору;

- з контактними даними та реквізитами Продавця;

- умови використання сайту;

- положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, власником яких є продавець;

- з цінами та ціновою політикою Продавця;

- з умовами доставки товару;

1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений та згоден з його умовами, а також, у разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору. Крім цього, укладанням цього Договору, Покупець підтверджує, що йому повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», йому відомий і зрозумілий.

 

2. Терміни та визначення

2.1. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений в інтернет-магазині.

2.2. "Категорії" - інформація про товари, розміщена в інтернет-магазині.

2.3. "Оформити замовлення" - рішення Покупця придбати товар, оформлене в інтернет-магазині.

2.4. "Персональні дані" – будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до певної особи, чи до особи, яка визначається.

 

3. Предмет договору

3.1. Інтернет-магазин зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.

3.2. Цей договір регулює купівлю-продаж в інтернет-магазині , в тому числі:

а) добровільний вибір Покупцем товарів по "Категоріям";

б) самостійне оформлення Покупцем замовлення в інтернет-магазині;

в) оплата Покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині;

г) виконання і передача замовлення Покупцеві у власність на умовах Цього договору.

 

4. Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець самостійно оформляє замовлення в інтернет-магазині. За порядок оформлення замовлення та вибір товару несе відповідальність Покупець.

 

5. Вартість і порядок оплати замовлення

5.1. Повна вартість замовлення складається з вартості товару (зазначеної в каталозі) і вартості доставки.

5.2. Покупець оплачує замовлення:

- або у порядку передплати одразу після оформлення замовлення;

- або у відділені транспортної компанії при отриманні замовлення. У випадку не оплати товару Покупцем протягом 7 календарних днів з моменту прибуття замовлення в обране Покупцем відділення транспортної компанії, замовлення Покупця анулюється Продавцем у односторонньому порядку.

5.3. Вартість доставки замовлення оплачується Покупцем самостійно при отриманні замовлення, якщо інше не узгоджено при оформлені замовлення Покупцем.

5.4. Оплата товару здійснюється Покупцем на банківський рахунок Продавця або у інший спосіб передбачений чинним законодавством України.

 

6. Доставка замовлення

6.1. Загальний термін доставки товару складається з терміну обробки замовлення і терміну доставки. Термін обробки замовлення - від одного робочого дня до двох. Способи доставки детально описані в розділі сайту "Інформація про доставку". Термін доставки від 1 до 7 робочих днів, залежно від адреси населеного пункту, способу доставки та наявності товару на складі Продавця.

6.2. При замовленні оптових партій, терміни і методи доставки узгоджуються окремо в кожному конкретному випадку.

6.3. Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення, тому що вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

 

7. Порядок повернення товару

7.1. Покупець-фізична особа має право відмовитися від отриманого товару протягом чотирнадцяти днів, рахуючи з дня отримання товару, за умови збереження упаковки, товарного вигляду, споживчих якостей та супровідних документів на товар. Покупець-юридична особа або фізична-особа-підприємець має право у випадку виявлення дефектів Товару або неякісного Товару, в період гарантійного терміну, вимагати обмін Товару. У випадку пошкодження товару та/або упаковки товару, у випадку виявлення на Товарі недоліків/дефектів які виникли не за вини Продавця, Продавець має право відмовити Покупцю у обміні/повернені товару.

7.2. У разі відмови Покупця від посилки , відправлення повертається відправнику, тобто інтернет-магазину. Оплата зворотного пересилання посилки оплачується Покупцем. У випадку повернення Покупцю грошових коштів сплачених за не отриманий товар, Покупець згоден з тим, що Продавець має право вирахувати з суми, що належить поверненню, вартість витрат понесених Продавцем.

 

8. Права та обов'язки сторін

8.1. Покупець зобов'язаний:

а) самостійно оформити замовлення в інтернет -магазині;

б) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;

8.2. Покупець має право вимагати від інтернет-магазину дотримання умов цього договору.

8.3. Інтернет - магазин зобов'язаний:

а) дотримувати умов цього договору;

б) передати Покупцю товар у відповідності з обраним зразком за "Каталогом", оформленим замовленням та умовами цього договору;

в) інтернет-магазин не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача у суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дію чи бездіяльність третіх осіб.

 

9. Персональні дані

9.1. Оформлюючи замовлення або реєструючись на сайті, Покупець дає свою згоду адміністрації сайту на збір та обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення) зазначених даних, а саме: прізвища, ім'я та по батькові, електронної пошти, номера телефону, інших даних, – з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних транспортно-експедиторським і кур'єрським організаціям, будь-яким банкам і/або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на свій розсуд. Дане положення діє без обмеження терміну дії.

9.2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Покупцем.

9.3. Суб'єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються; висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні; на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

10. Термін дії цього договору

10.1. Цей договір набирає чинності з дня оформлення замовлення і діє протягом одного року. Якщо покупець продовжує користуватися інтернет-магазином та робити замовлення товару, то цей договір вважається продовженим що разу на один календарний рік.